flexile-white-logo

За нас

Фирма „ПОЛИ-БРОД“

е СЕРТИФИЦИРАНА от Изпълнителна агенция „СЕРТИФИКАЦИЯ и ИЗПИТВАНЕ“ за ПРОИЗВОДСТВО на РБ Трикольор 0291 -П и за ЕО знаме 0292-П – издадени на 29.01.2008 r.

ЕТ „ПОЛИ-БРОД“ е основана през 1996г.

Благодарение на уникалните умения и дългогодишния опит на майсторката Поли Георгиева, изделията на фирмата се търсят както в България, така и в чужбина. В изработката на ВЕЗАНИТЕ ЗНАМЕНА се влага 90% ръчен труд, което ги прави уникати. Везаните човешки образи и емблеми върху знамената са релефни. Образите се изработват с всички светлосенки и особености характерни за всеки лик.

В секция „Галерия“ можете да видите малка част от знамената който сме изработили. Те са с много добро качество и широко приложение както за интериорно оформление, така и за парадни шествия и други подобни. Този начин на изработка на знамената е подходящ за официални училищни, фирмени, партийни и други знамена. Не се препоръчва излагане за по-дълго време на външни условия.

Апликираните знамена са подходящи както за външни условия, така и за вътрешни. По този начин се изработват държавни, общински, фирмени, партийни и др. Произвеждаме и знамена с печат сито и трансфер с подаден от клиента знак.

Поли Георгиева, наричана от много наши клиенти „Съвременната Райна Княгиня“ изработва везаните образи, гербове и емблеми. Благодарение на своите уникални умения им придава естествен и автентичен вид. Нейни изделия са покорили космоса (с космонавта Александър Александров), връх Еверест и Антарктида (с Дойчин Василев) и други световни забележителности.

При поръчка на количества, очаквайте отстъпки от цената.

Сроковете за изпълнение на поръчки се съгласува с клиента.

Качеството е гарантирано.

Разплащането може да се извърши както в брой, така и по банков път. Получаването на готова продукция освен директно от офиса ни, може да бъде доставена и на посочен от Вас адрес.

Опит

Години опит

%

Доволни клиенти

%

Качество

Проекта